Ny hemsida!

13 oktober, 2022

|

Johan och Gunnar

Välkommen till den nya hemsidan! Vi hoppas att den ska ge en tydlig och bra bild av TimberIT som företag och av vårt affärssystem TimberBase.

Snabb och enkel utlastning

Vi arbetar vidare med att förfina TimberBase. En del som vi koncentrerat oss på under den senaste tiden är utlastningen. Vi har ansträngt oss för att det ska vara så enkelt som det överhuvudtaget är möjligt att lasta ut paket. Det går att använda valfri typ av enhet (dator, surfplatta, mobiltelefon, handskanner med skärm). Ett par exempel på skanner visas nedan. Det är alltså en ”ruggad” dator eller mobiltelefon med en skärm och en inbyggd skanner. Vanligtvis är den ansluten till ett trådlöst nätverk eller via 4G. Ingen begränsning alltså om inte nätverket är inom räckhåll. Det är också möjligt att, i stället för att skanna, välja paket i en lista, också mycket enkelt.

TimberBase ger stöd så att hela utlastningsprocessen går så smidigt som möjligt men med full kontroll att det blir rätt och att kundens krav är uppfyllda.

" Vi arbetar vidare med att förfina TimberBase "

Teknikuppgradering

Vi fortsätter med uppgradering till nyare teknik. Centrala delar av TimberBase finns nu i den nya plattformen. En av fördelarna är responsiviteten, dvs att innehållet på skärmen anpassas efter skärmstorleken. Utlastningen är gjord med den nya plattformen.

Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mera.

Se fler nyheter här

Ekeryds Trä ny TimberBase-kund!

Ekeryds Trä ny TimberBase-kund

Läs mer...

Jutos Timber väljer ForestBase

Jutos Timber väljer ForestBase

Läs mer...

ForestBase – nytillskott i vårt erbjudande!

TimberIT har tagit över förvaltning och vidareutveckling av ForestBase - ett molnbaserat system ...

Läs mer...